When your gone

Hej hej =)

kom hem från bowligen för ett tag sedan. snälla morfar kom och hämtade mig så jag inte behövde vänta på bussen. Jag, emelie o, båda anna och wille bowlade tillsammans och vi hade super kul =) =) det gick ganska bra för mig från början sen gick det jätte dåligt, men jag lyckades göra en strike. Vi kom överens om att detta är ett måste göra om!!



(bilden är tagen från Google)

Just nu är jag riktigt bio sugen i det kalla vinter mörkret.
jag är sugen på att se Tim butoms nya film "Alice in Wonderland" som är en egen tolkning av alice i underlandet. sen så är jag sugen att se "Percy Jacksson och kampen om åskviggen" som är baserad på en bok med samma titel. Är det någon som är sugen att gå och se någon av dom när dom kommer ut? =)

Cut

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar. Vi har frilufsdag idag och jag har valt bowling så jag har sovit hos dom =) Bowlingen börjar kl.12.15 och jag kan knapt vänta. det var ungefär 2år sedan jag bowlade förra gången så jag kommer säkert vara jätte dålig =D

Jag har hittat ett nytt väldigt bra band som heter "Plumb" ni borde verkligen kolla in bandet för dom är sjukt bra(särskilt låten cut)

För ett tag sedan så tipsade jag om 2bra tv serier och här kommer ett till tips: Ledgend of the seeker. det är kl.20.00(2100?) fredagar på 6:an. Det är en fantasy serie i medeltidastuk. Magi förekommer och den handlar mest om kampen mellan gott och ont.



§<!3#""

Josefine

Ordinary day

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar för morfar fyllde 72 igår =) vi har ätit en mycket god tacos och sedan vart det en semla till efterätt.

Ikväll ska jag krypa ner och se på melodifestivalen, dom jag är riktigt sugen på att se är Crusuified Barbara,Elin lanto och Timoteij. några andar som ska vara med är Alcaztar och Darin.

För alla er som inte har någon serie att titta på eller att den har slutat så har jag två mycket bra tips.
Det fösta är: One Tree Hill, det är en drama serie med kärlek och skratt. Mån-Fre kl.15.40 5:an.

Det andra är: Vampire Diaries, det är en SUPER BRA serie som just har börjat på kanal 6 kl.20.00 Tors (repris Fre 19.00) Vampire Diaries är en aktion, Kärlek, vampyr (thriller) serie =)

Jag har tänkt börja med en ny sak. På alla min nya rubriker ska jag skriva namnet på en låt, så om ni har tråkigt kan ni söka på låten =)





Sen så ett förskotts grattis till min underbara kusin Emma <--- som fyller år på Ons.

9

Idag har det bara varit läxor för mig sedan jag kom hem från skolan..Matte prov imorgon, redovisning i SO, engelska, svenska, franska..

Jag har blivit för stunden alldeles förälskad i aprikost(färgen) och glitter mörk grå..




(FOTO: JAG VAR:BKK)


zweete

8

Det var ett bra tag sedan jag skrev men jag har bara inte orkat..
jag är med i en foto tävling på ememsblogg.blogg.se så där kan ni gärna rösta på mig eller någon annan =)
Idag hade vi simmning i skolan vilket var riktigt skönt..

Nolia hallens tak har gett vika så det blir inget NORDEA och ingen tränning en tid framöver :(

RSS 2.0