Down

Hallå!

Jag är sjukt glad just nu!! För jag har gjort bort både franska och biologiproven idag. Sen är det inga fler prov eller läxor på två veckor för vi har prao, så skönt♥ Jag ska praoa på min gamla skola så det kommer bli nice, mycke minnen! Men annars så gör jag mig iordning för imorgon för då är det skolfoto -.- och jag har INGEN anning om vad jag ska ha på mig, stort problem eller hur? men jag får allvarligt panik men det är jag det...


(bild från mitt pyjamasparty!)

Misery

Har gått och blivit sjuk :( INTE okej... Har så mycket i skolan men vad kan man göra... Hoppas att alla ni andra mår bättre än vad jag gör!

Run

Sitter här i mörkret alldeles själv och har döö tråkigt :/ Har dock hunnit göra en ansiktsmask som hade behövts för ett bra tag sen men men. Idag hade vi orienteringfördjupning i röbäcksskogen och det gick faktiskt riktigt bra :) trodde ett tag att jag var vilse när jag valde att bara gå rakt igenom skogen och strunta i vägen men jag hittade rätt!
Sen hann jag även med att plugga lite 1:vk, skulle behöva skriva loggbok men idag är det fredag så den får vänta..
Nu ska jag ta och måla naglarna och kanske se en film och imorgon ska jag vara med Anna :D


(Random bild på vackra Anna från i sommras)

What's left of me

Godkväll alla natt ugglor! (eller kvälls...)

Kvällen tillbringades i soffan då det blev fullt i köket så jag till flykten till TVn för att slippa allt vuxenprat som är obegripligt ;) Lite läxor blev gjorda, Hkn är färdig och engelskan sitter något sånär. Sen såg jag det första Idol avsnittet för min del och det var faktiskt några som var riktigt bra! :) vi får väl se hur det går imorgon...




God natt!

Happy Birthday!

Hallå Hallå!

Idag fyller min lilla mammis år så snart kommer nog tårtsugna gäster hit :) Sen så ska hon få öppna sina paket!! Är faktiskt nöjd med presenterna även om en blev nöd in handlad efter skolan idag. På tal om de så hämtade jag mitt körkort på posten idag och jag måste nog säga att det iallafall blev okej..Men nu måste jag gå för att ge mamma hennes pressenter!!



Ha en fortsatt bra kväll!

I got you

Hello!

Denna morgon tillbringades i sängen :) tog en välbehövlig sovmoron fram till 12.30. Sen var det bara att dra sig upp ur sängen för att ta en tur till ICA för att köpa ägg till mammsen, hon ska baka tårta till imorgon då hon fyller år!!
Efter det så har jag gjort bort lite plugg, är färdig med hkn och bilden och nu måste jag verkligen fokusera på franska -.- vi får väl se hur det går...



Denna snygga skapelse sitter jag och dreglar efter..funderar att slå till
men är inte helt säker än. Nelly.com 499kr :/

Bye

500 days of Summer

Hej Hej det var ett bra tag sedan ;)

Idag efter skolan drog jag ner på stan för att lite senare möta upp yber söta Elin :D Vi gick och små kollade och suktade efter sånt som är allt för dyrt -.- Men men, sedan köpte vi med oss lite gott och hyrde en film(500 days of Summer) Sedan efter en brak midda slog vi oss ner i soffan och bara njöt av den lilla frihet som helgen ger dig. Filmen var riktigt bra, anorlunda men väldigt bra! Rekomenderas!!!!



Denna myssak hittades på Monki. Kommer att andvändas mycket i vinter!
Sedan handlade jag även ett vanligt vitt långt linne och lite annat :) Sen när
jag kom hem så hade mamma grävt fram ett par örhängen som hon hade när
hon var ung och dom är så gudomligt fina!!! Tack kära mamma! älskar dom!!!!



Dröm sött!

RSS 2.0