summer of 69

Hej Hej =)

Idag har vi bara kikat runt lite gran här i göteborg. Vi har lärt oss hur spårvagnarna går och vart nästan allt ligger. Snart så ska vi fara och handla och sedan så ska vi fara tillbaka till lägenheten(om vi hittar den) och sedan äta middag =D fast jag är lite besviken på värmen för jag som trodde att det skulle vara varmt här nere hade fel, det är KALLT!! kanske inte jätte kallt men kallt, men det blir väl bättre sen =)

Ha det bra

JOsefine



Saknar värmen :/

Vi är på gång

Hej Hej =)

Igår blev det inget skriveri för jag tillbringade hela dagen hemma hos FRida =) vi hade super kul, som alltid och det var roligt att se henne med tanke på att jag inte gjort det på ett tag. Vi åt jordgubbar,fånade oss, körde Rock band och mycket mera =D




Om bara några minuter bär det av till järnäs där vi ska lämna Ice hos farmor och farfar sedan tar jag,pappa och mamma bilen ner till Göteborg..Jag vet inte hur länge vi ska vara där men minst 1vecka blir det. VI ska äta räckor, bada, fara till Ullared, se saker och bara ha det bra =) Jag vet ej om det blir någon uppdatering men när jag kommer hem kommer jag att ha massor med bilder att visa. Jag kommer också visa fler stockholm bilderna då..





Kungliga klädes museet


Skansen


Suddig bild av vasa skeppet..

Ha en en underbara sommar =)

ses senare JOsefine

What a feeling

Godnatt =)

Nu har jag kommit tillbaka från dagens äventyr. Morgonen började somsagt på Vasa museet och det var helt otroligt..Sen drog vi ner på stan och shoppade loss några linnen, pyamaströja, tunika mm.

 Sen efter att ha flängt på stan for vi tillbaka till hotelet för att byta om och sedan ta tunnelbanan ner på Gamla stan. Där åt vi middag Jag åt Italiensk tortellini och mamma åt Italiensk pasta med tomatsås. Det var super gott =) Efter det drog vi på Grönan igen och åkte på =) en mycket lyckad dag..

JOsefIe

Jag årkar inte ladda upp några bilder på grund av hur mycket klockan är så det blir en favorit i repris :P

You and me

Godmorgon =)

Jag och mamma har klivit upp tidigt idga för att dra på Vasamuseet innan alla turist bussar kommer och åkuperar stället :P Efter det så drar vi ner på stan för lite shopping och ikväll blir det kanske grönan =) bilder kommer ikväll, inte så många men några..

MVH Josefine



Det känns som att man är i Thailand igen pågrund av värmen =)

I´m walking on sunshine

Hallå =)

Lilla josefine fortsätter sin lilla "semester" här nere i stockholm. Gårdag började med att vi tog tunnelbanan från pendeltåget, virade omkring innan vi hittade hotelet. när vi lämnat grejerna for vi iväg på slottet

Nu har jag sett Trekronor museet(slottsmuseum underjorden) Något kungligt konstmuseum med massa statyer(riktigt vackra) Skattkammarn(Alla kunga/drottning kronor) Vissa delar av kungliga slottet i gammeldags inredningsstil(W..O..W) sen så gick vi och såg gammeldagsa kläder, kungliga vagnar+ att jag lekte kung en lite stund(det kommer bilder) Sen på kvälls kvisten strosade vi runt på stan och sedan åt vi något kinesiskt och efter det chillade vi på rummet med vindruvor och lite godis =)

Imorse vaknade vi och for iväg för att gå på Vasamuseet men det var så lång kö att vi ska gå tidigare imorgon. Så istället gick vi på något vattendjurs museum(Aquaria tror jag) efter det for vi iväg på skansen och vandrade runt ett bra tag. SEdan blev det grönan Spökhuset,bergodalbanor och lustiga huset förde med sig många skratt och skrick =D NU ska vi chilla ett tag innan vi går och lägger oss..

MVH JOsefie

You'll be in my heart

Hello =)

sommaren har hittils bestått av lata dagar i solen, kompisar och några dopp i sjön =) Om en halvtimme drar jag och mamma in till stan för att ta bussen till vännäs för att sedan ta tåget till stockholm =) Vi ska gå på Vasa museet, Naturhistoriska museet, cosmonova, Kungliga slottet, Gamla stan, Grönan och shopping blir det såklart också =)

Jag har fått en ny kamera :D:D:D Tack mamma<33 så nu blir det åter nya fina sommar bilder och kanske något viseoinlägg om jag finner insperation. Jag ska försöka uppdatera bloggen i stockholm(vi kommer hem på fredag) men jag kan inget lova..

Jozzie på vift =)

Min älskade zarga

(Känns långt borta va?? vintern 2008)
RSS 2.0