you - Switchfoot

Legally blonde är en riktigt rolig film som visar att om man jobbar hårt och är fokuserad är nästan allt möjligt. Jag rekomenderar varm filmen. I huvudrollen har vi Reese Witherspoon som gör ett otroligt bra jobb som Elle.

Elle Woods har ungefär allt en ung flicka kan önska sig. Hon är snygg, rik och blond,  Så, ja, hon har nästan allt tills en dag då hennes supersnygga, superrika pojkvän Warner Huntington beslutar sig för att dumpa henne för att hon inte är tillräckligt seriös...

Men man ska aldrig underskatta en blondin. Elle är fast besluten om att vinna tillbaka Warner, även om det innebär att åka till samma college som honom - Harvard. Men att komma in på Harvard borde inte bli så svårt för en snygg, smart tjej som Elle. Det enda som behövs är en pool, mimimal bikini som glittrar, en videokamera och - voilá! Du har en plats på universitetet!

Så Elle packar sina väskor och flyger över halva landet till Massachusetts och gör en - minst sagt - storslagen entré. Men trots hennes snygga klädstil, vackra hår och gulliga hund passar hon inte, enligt vissa, in på Harvard. Och, mannen i Elles liv, Warner har redan hittat en ny flickvän - den smarta, men elaka, Vivian.

Elle står ut med mycket, förödmjukelser, hånskratt och mycket, mycket mer. Men trots det ger hon inte upp. Nu är målet inte längre Warner utan att hon, Elle Woods, ska ta examen med högsta betyg. Det borde väl få Warner tillbaka krälande till henne, eller hur? 

Jag länkar trailern men om det inte funkar så kan ni söka på Legally blonde trailer på youtube.




 

"In The End"

Hello!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag =) Håller på att bli klar med min pappers kjol(vet inte om ni hört om den) men det kommer bilder när den är klar..
Efter skolan handlade jag och mamma till helgen och så.. Sen blir det absolut inget bloggande i helgen för jag ska på Friidrotts läger med FIG. Men kanske när jag kommer hem på söndan om jag årkar ;)

Jag vet att det är tråkigt för att jag inte lägger in bilder men jag orkar inte ta några nya och jag har tp tappat bort min sladd till datorn :/



(FOTO:JAG VAR:BKK kungens tämpel NÄR:V09)


//J

so far away

Hejsan allihop =)

Jag är med i en tävling på Fokis blogg där jag har chansen att vinna 3 tshirts från Phoenixtshirt.com

Tshirtarna jag har valt ut är:

1. En rosa,grå tshirt med Tingeling i contur sen står det: You cant CATCH me.
Tshirts namn:Cant Catch Me Tinkerbell t-shirt

2. En urtvättad mörkblå tshit med en bild av Ariel(lilla sjöjungfrun) som sitter på en sten med texten på himmlen: The little mermaid. Tshirts namn: Little Mermaid shirt

3. En Ljus klarblå tshirt med en rosa gammeldags radio men en gul text över som säger: Breakin"
Tshirts namn: Boombox Breakin t-shirt

Här är länken till hemsidan =)

http://www.phoenixtshirt.com/sv



Ikväll har jag inte gjort så mycket så jag har haft lite tid att blogga =) har haft mycket med skolan och träningar på sista tiden att göra, så bloggen har fått lida lite men jag ska försöka komma igång igen =)
Ska ta en kopp te nu =)

Ha en bra kväll

//J



(FOTO:ME PLATS: BKK09 VAD: BUDDHA)

Dare you to move

Jag hade tänkt tips om en riktigt bra film som ja såg igen på nytt igår =) filmen heter "A walk to remember". A walk to remembre var först en bok skriven av Nicholas sparks som kom ut 1999. boken kom ut som film år 2002 med skådespelarna Shane West och Mandy Moore i huvudrollerna.

Det är Landon som efter lite dispyter med rektorn får straffarbete och på de platser han sen hamnar tycks Jamie  alltid vara. Jamie, tjejen med det något töntiga utseendet och en ambitionsnivå utöver det vanliga ser hopp för Landon och försöker hjälpa honom. Kärlek uppstår givetvis och det är inte alltid så lätt då Jamies pappa är stans pastor med superkristen syn på förhållanden och Landons kompisar sviker sin förre detta vän. Utlämnade åt enbart varandra ger de sig in i en värld de inte trodde existerade.

Filmen kanske låter väldigt trög och tråkigt men jag lovar er det är den inte.. här nedanför länkar jag till trailern men om länken inte funkar kan du bara söka på "A walk to remember trailer"

http://www.youtube.com/watch?v=V96uhfQ0x9A&translated=1






RSS 2.0