Trött

jag känner mig så himmla trött!! men de är väl för att jag 1 håller på att bli sjuk och  2 gick och la mig vid typ 12 igår efter mitt och amandas filmmaraton :)

Först såg vi Bumbibjörnarna(några avsnitt) jag vet att det kanske är lite barnsligt men vi hade hur kul som hällst när vi såg dom :D

sen så såg vi Tomb raider 1 och 2 :)



och efter det så somnade amanda :)

ja vi hade mycket roligt ihelgen jag och Amanda :) sen i fredags så fyllde jag år (hurra för mig) jag fick många fina saker blandannat kläder,två böker och smycken...

sen för vinnaren av tävlingen jag har haft :) det blev Lovisa,Towa och Linnea (en applåd för dom)

Dom har en gemensam blogg som heter:

http://www.foundme.devote.se/

Där skriver dom tillsammans ibland och ibland själva :) dom skriver om om sig själv,mode och vad dom gör :) läs den gärna för ni kommer inte att ångra er :)

och sen för er som var nyfikna på vad det var för filmer så kommer här svaren!

1. En shoppaholics bekännelser

2. Stolthet och Fördom

3. Never been kissed

4. Narnia: Häxan och lejonet

5. Tuck everlasting

6. Honey

7.  (det här var nog den svåraste för ingen kom på den) Memories of a geisha

8.  Harry Potter och fången från azkaban

Det var alla filmer det :) nästa gång blir det lite svårare :)

nu måste jag gå så ha det bra<3

//Josse


Skolfoto!!

hej igen! nu har jag kommit hem och landat :) vi hade matte i morse och vi hade två prov! TVÅ PROV!!!! man hade inte ens vaknat då! men men det gick säkert bra ändå ;) sen efter det hade vi lite språk och efter det fick man rusa till skol fotot^^ jag vart bra på det stora tror jag men på det enskilda vet jag inte :/ efter det hade vi NO och ett mini klassråd och Frida blev elevrådsrepresentant(långtord) och wille blev reserv^^ och efter det slutade vi så v slutade 13.10 :D. sen så fick man vänta på bussen för att komma hem och så..ja just nu sitter jag och lyssnar på musik :) (som alltid) ar ni några bra musik tips? skriv dom!! men ha det bra<3

//Josse



Miranda nallar är SÅ söta!!!

Förlåt igen!

jag måste värkligen ta och börja skärpa mig med att skriva här! men jag får väl ta det i korta drag vad som hänt :) i lördags var jag i Timrå och tävlade i höjd, det gick ganska bra. jag rev på 140 så jag stanade på 135 och det är ju bra :) så det blev en 3plats. sen så for vi och shoppade lite födesledagspaket dig mig(hurra) sen så for vi hem. igår gick jag i skolan, det var det första normala skoldagen och allt gick bara bra. idag så hade vi först NO och våran lärare försov sig(ajabaja så får man inte göra) så vi fick vänta på honom...sen så skulle vi ha SO men det var några från sechellerna(vet ej hur det stavas!!) som hade en liten uppvisning :D den var väldig intresant och jag fattar inte hur dom kunde göra det!(jag skulle få sencskräck!! :S) men den var bra :) sen så hade vi matte och vi missade början av den så vi slapp prov(JIPPIEKAJEJ!! GO SECHELLERNA) sen efter det hade vi lunch och efter det hade vi slöjd och jag fick det jag ville ha, texstilslöjd!!! :D sen efter det så hade jag franska och det var ganska många nya som började nu. men det gick ju bara bra för vi har ju Kikki :) sen efter det så fick jag skjus av matildas mamma hem(Gunilla du ROCKAR! :) ) och just nu så ska jag snart fara på tränningen och jag måste skynda mig men ha det bra!<3

//Josse



Jag vill att du också ska gå på TC!!! saknar dig sötis!<33

Förlåt Förlåt!!

förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft fult upp! skolan har börjat, tränningen har börjat och i helgen har jag varit borta! jag har vait i timrå på en friidrotts tävling och det gick ganska bra, jag kom tre i höjd av ca 10personer. sen efter det så for vi på birsta och IKEA. men nu måste jag gå för en ny dag väntar :) ha det bra!

//Josse

Priser

Jag har ju en filmtävling(ni hittar den längre ner) och priserna är att om ni har en blogg så ska jag "Skylta" lite med den och så. den som får fläst rätt på den långa radan skyltar jag lite mer med än om det är någon som gissar på den korta, man får bara gissa på en av dom ovs! gissa hälst på den långa(det blir roligare så) =) så gisa på allihop! för om det inte kommer in fler deltagare så slutar tävlingen ganska snart!!



Ha det bra!

//Josse

Godnatt igen

Ja, idag var jag med Anna-sara för jag hörde inget från Catrin, men jag och anna-sara hade en liten flum dag ;;D först så tog vi och for på TC och gungade i skölpades gungan(som Anna-sara säger) och snakade. sen efter det så for vi genom hela bölenge för att komma till baka och vi höll på att gå vilse...men vi hittade hem :) sen så satte vi och höll på med hennes råttor skorpan och strumpan.(dom är super söta) och sen var jag tvungen att cykla hem. och efter att ha slängt i sig lite mat så for jag på tränningen..Ankan var där idag(jippie) som är lite ovanligt för hon har ju fotbollen^^ men idag så vart det först 800m streitsha och sen två varv på hinderbannan och efter det lite längd och höjd på slutet :) amanda,maja och emme trodde att det började sju när det började sex så dom var lite sena..men efter det så hämtade morfar upp mig efter att ha virrat runt lite :) så då vart det fika hos mormor och morfra :D (varm choklad med macka och bulle) mums!! men sen var vi tvungna att fara hem. när vi var hemma så tog mamma och lade in lite slingor :) men nu måste jag gå innan pappa blir tokig.ha det bra!

//Josse

Godnatt

Jag tycker nu att alla verkar vara lite lata här! men nästa gång ska jag väl inte ta så många filmer :)
jag tar och skär ner på dom så nu är det bara tre filmer :)

gissa på :)

1.


2.


3.

nu orkar ni väl? ;P

Film tävling

Hej, ja nu har jag lite tråkigt så jag tänkte ha en liten mini film tävling :) reglerna är att man ska gissa vad det är för film bilden kommer ifrån, den som har flest rätt vinner ett litet pris ;)

här kommer bilderna :)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.


okej, gissa på nu :) tävlingen avgörs 27augusti lycka till :)

Godmorgon

Här sitter jag nu och håller bokstavligen på att somna :) jag är såå trött. men´men^^ ja, emelie kom imorse som en ängel fån skyn, hon ska fixa min blogg deisagn så jag får någonting snyggare men sen får jag väl försöka lära mig själv :) idag hittils så har jag varit med Ice :) myst och varit ute. idag vet jag inte riktigt ad jag ska göra, men jag ska kanske vara med Catrin men vi får se..ja det här blir ett ganska kort inlägg men jag måste gå nu så ha det bra!

//Josse

God natt

Ja nu sitter jag är aldeles ny färgad :) men jag är inte helt klar, jag ska klippa mig och göra slingor imorgon. men efter maten så var jag med matilda och vi hoppade lite och spelade kort(och snackade sönder som vanligt) sen efter det så började mamma färga mitt hår^^ när jag var nästan klar skulle jag gå och sätta mig och mysa framför "Lipstick Jungel" men pappa hade bytt kanal till CSI någnting, min pappa är en CSI NÖRD!  ;D det går inte säga annat :) så då tog jag och gick upp på mitt rum...jag sitter här och försöker att göra en snygg blogg deisagn, men det går inge bra^^ jg får fråga amanda eller någon hur man gör för någonting måste jag göra fel ;) japp men nu ska jag snart gå och lägga mig, så ha det bra!

//Josse

Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter en hel dag med Emma,Alice och Emelie. jag for först till emma sen så tog vi våra cyklar och cyklade till emelie och sen så kom Alice också :) vi hoppade först studsmatta och hade bollkrig.(vi skrek hur mycket som hällst, iallafall jag) sen så gick vi in och hade våran egen "Öl fest" på saft ;D det var super kul. sen så tog vi och tävlade om vem som kunde äta upp natsho cipset först, jag förlorade men jag vet nte riktigt vem som vann^^ efter det så for vi till emma och fikade, det blev tårta till mig, emelie och emma medans alice åt glass :) och efter det så for vi till bölenge skolan och gungade på en väldigt verdo gunga :) men det var super kul! vi måste göra om det!<3 ha det bra!

//Josse

Det löser sig :)

Det hära med att starta blogg var en ganska bra ide men vi får se hur mycket jag hinner nu när skolan börjar och alla tränningar^^ men jag ska vara med Emma,Alice och Emelie dag, det ska bli hur kul som hällst :D jag berättar mer om det senare när jag kommer hem. en nu ska jag ta och äta lite lunch, jag hoppas det finns kvar av min special pizza(salami, annanas och bannan) det låter kan ske lite verdo men det är jätte gott :) pizza är ju som gadast när den är hemma gjord. ne nu ska jag nog sluta blogga och göra något viktigt :) ha det bra.

//Josse

Godmorgon

Japp nu sitter man här vid datorn kl.9.50..mamma sparkade upp mig ur sängen halv 9. jag var jur trött som hällst(jag höll på att somna vid frukosten) som idag bestod av mandarin te(det ä mycke godaen än det låter) och en limpmacka med leverpastel.sen så var det att springa in i duschen ocg gå ut med Ice. jag har inte riktigt bestämmt mig för vad jag ska göra idag men ikväll så ska mamma färga mitt hår och klippa det(JIPPIE) så jag är fin till skolstarten på Torsdag. jag är så himmla nervös för att börja skolan igen eftersom jag börjar i 7 nu. dt blir ju ny klass, nya kompisar,nya ämnen, nya lärare ja, allt är nytt^^ men jag ycker också att det ska bli roligt(jag är som jag är) men nu ska jag försöka jitta på något :) ha en bra dag allihop :)

//Josse 

Färdig!

Jag kan inte fatta det! efter alla år då jag velat få en ny säng, klä om fotöljen som ser ut att landat i en massa färgburkar, fixa datastolen, få lampor som funkar så har jag äntligen fått det :D och för det kan jag bara tacka min super mamma för hjälpen för utan henne så skulle det aldrig hända :) så idag har vi tagit och röjt i mitt rum en gång för alla. och det känns hur skönt som hällst. jag är inte helt klar, men men....... men idag så har det inte bara hänt bra saker..pappa berättade efter lunchen(som bestod av min special hemma gjorda pizza) att farfar hade krashat när han testat drakflygning men som tur var så har han bara brutit näsan, men jag tycker ändå att det va läskigt att höra! just nu har vi just ätit, det blev berne fisk som emem kallar det ;) Vi for just över(jag mamma och pappa) för att kolla att han mår bra..vi fick se massa bilder för det var curre som höll i kameran och han ska ju fota ALLT! dom hade säkert fotat 27hus, 27hus!!! men det var också några vettiga foton ;)

bilder kommer sedan :)

//Josse

Jag av alla människor!!!

Ja.nu har det hänt! jag av alla människor har skaffat blogg, det är faktiskt lite svårt för mig själv att fatta det :) jag ska fösöka att uppdatera så mycket som möjligt, men jag kan inte skriva hela tiden, för hur roligt är det att läsa om att man sitter och skriver? ne, inte så roligt...men jag ska pröva ett tag med att ha blogg och sen så får vi se om jag fortsätter att skriva. jag hade faktiskt lite problem med att komma på ett bra namn till min(kan INTE fatta det) blogg. så vad tycker ni om mitt namn? svara ärligt är ni snälla :)

// Josse

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0