God Jul

Jag fick ett väldigt bra uppvaknande för mamma hade lagt julklappar i mitt rum :) jag fick ett par svarta glanstights, ett rött bibbok linne, strumpor i svart och rött, ett halsband, en svart glansig jacka, en jul film och ett parfymsett.
                                                                          
             

Sen gick jag och mamma ner och såg på en julfilm ( ingen jul utan tomten hette den , tror jag) efter det åt vi en stor och härlig julfrukost. och efter det har jag tagit och gjort mig iordning, så nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska bli färdiga.

Jag ville bara önska er alla:



Ha en underbar Jul :D





 

      

Jullov

Äntligen är det jullov!! nu kan jag äta massa godis, sova på morgonen och inte stressa för prov och läxor nu kan jag bara vila :)

Snart ska jag sticka ner på stan och gå på laserdom men mina handbolls tjejer och efter det ska vi käka på frasses. sen så går jag till nolia och då blir det julklappsutdelning och jilfika med friidrotts tjejerna

Jag är lite lat nu så jag skriver kanske sen eller imorgon :j


Kom ihåg!

Ingen är perfekt

 

//J

Vinna sist

Ni förstår säker ingeting när jag säger "VINNA SIST" men jag ska föklara för er. Idag hade vi Vollyboll tunering på skolan och mitt lag förlorade alla matcher vi spelade men, men. man kan inte alltid vara bäst.

Ikväll ska jag på folketshus med Matilda. Vi hade tänkt kolla in stället och se om vi kände igen någon..

http://www.youtube.com/watch?v=yfJCqgPRxZg&translated=1

Dagens lilla låt (videon är inte så bra men låten är det)





(FOTO:JAG VAR:EKEMEEKH)

(FOTO:JAG)



//J

17/12

den här dagen har varit helt okej faktiskt. det har inte hänt något speciellt i skolan förutom att vi fick tomteskum på lektionstid(säg inget) av Ingela.



    vilket av dom hära ordspråken tycker ni är det rätta?

       Efter regn kommer skolsken
       
          Efter regn kommer mer regn

Idag mår jag mycket bättre men jag är ändå nere.. jag fortsätter väl att hoppas men dom känns falska men jag kanske missuppfattar men vad vet jag?

 

Jag har möblerat om i mitt rum(Igen, jag vet) och den hära gånen är jag riktigt nöjd(som alltid)

 

//J

19.07

I skolan känns det verkligen att det snart är jul. på matten såg på en julfilm med 7b så jag satt och pratade lite med matilda för filmen sög(alla tyckte nog det) sen efter det så gjorde vi jul kort på franskan och på SOn var det också film som gällde. efter långlunchen var det klassråd( vi fick städa våra skåp)

Efter skolan stack jag ner på stan och fixade mammas julklapp, så jag är nog klar nu, om jag inte glömt någon vill säga. När jag var färdig gick jag till bibblan, jag vet att du kanske tycker att jag är super konstig som själmant går in på bibblan, tar en bok och sätter sig ner och läser och missar nästan bussen för det men jag är som jag e.

När jag kom hem forsatte jag läsa boken jag lånade(Sandor/slash/Ida) den är riktigt bra om du undrar. efter det har jag lagar middag år min pappa som har gått och dragit på sig en förkylning så hära lämpligt till jul.

Nu itter jag här och strö lyssnar på musik och har ganska tråkigt. ja jag måste städa mitt rum och måla naglarna, men jag orkar inte.





Varför

Jag känner ett hål i bröstet
en sprika som inte går att laga
ett blir två så lätt
jag vill bara följa med vinden
bli fri, känna att jag kan vara den jag vill vara
våga göra tokiga grejer utan att bry sig om vad andra tycker
men när dom som står en närmast sviker en
gör det tusen gånger ondare
varför händer detta just mig?
jag som just hittat lyckan
varför måste det förstöras så fort jag hittat den?¨
men vissa stunder känner jag den men nästan är den borta..








//J


Jultomte

dag har det varit chill i skolan, vi såg på film på två av lektonerna ;) sen så har det bara varit coolt. På hålet så var jag tomte. jag anna,emelie, amanda och paulin byter julklappar och jag hade med deras så dom fick öppna dom då och dom vart väldigt glada(det såg ut så, hoppas det)

När jag kom hem så har jag bara tagit det lungt och jag har löst halva mammas present. jag oh pappa hittade en grej, nu ska bli bara köpa den men jag ska köpa något själv också :)

Jag känner inte för att skriva mera.



(FOTO:JAG VAR:BANKOK)

Jag tycker att denna bild är lite små härlig :)



(FOTO:JAG VAR:STRANDEN I EKAMEEK)



Om ni undrar varför jag lägger ut bilder från När jag var i Thailands, så är det för att: jag hade inte med mig kamera sladen till thailand så jag kunde inte lägga in bilder då, så jag gör det nu :)

//J

Sovmorgon

Idag passade jag på att ta sovmorgon till 11.45 :) Sen så vaknade jag av att jag var så hungrig att jag var tvungen att ta lite frukost, för inget går ju upp mot en stor kopp varm choklad,maka och en kanelmaka :) mums! Idag vet jag intr vad jag ska göra men jag ska nog hjälpa mamma med pepparkaks huset och sen så tänkte jag titta in hos Matilda.

Sedan jag kom hem från thailand har jag blivit inspererad till att måla coola mänster på mina naglar, jag kanske inte är så bra på det men det är roligt ocj jag blir bättre :) Har ni några förslag på vad jag kan måla på naglarna?(kom bara ihåg att jag är nybörjare så inget svårt tack)

Om ni undrar varför det bara är gammla bider som kommr är det för att jag inte har någon kamera eftersom pappa tappade min i thailands salt vatten. så den är paj. men jag kommer kanske få en ny i julklapp, vi får se ;)

(FOTO:JAG VAR:BANKKOK)     Jag har inte bearbetat den någonting

 

//J

12/12

ja, idag har jag och mamsen varit på stan och kollat lite gran på vad jag ska ha på mig på julafton. Sedan efter att ha trängt sig fram på alla butiker så for vi till mormor och morfar och fikade. jag orkar inte skriva nå mera ;D

(FOTO:JAG VAR:KUNGENSPALATS BANKKOK)

 

//J

UG

Japp idag har skolan bara varit chill. först var det lucia tåg i tegskyrkan så då satt man där fint och lyssnade. dom var typ 1000 gånger bättre än vad ens luciatåg i 6:an var ;D så vi missade engelska och idrott men det gör inte så mycke. sedan var det franska och efter det var de bild.

Efter skolan stack jag ner på stan och fixade dom nästsista julklapparna. nu har jag bara mamma kvar...sen for jag hem och efte det for vi nästan direkt hem till Betty,Åsa,Jimmy och elliy för att äta middag. efter middagen som bestod av sallad och kyckling lasange så stack jag och Betty till UG. Där så bakade vi pepparkakor och drak glögg medans vi kollade på Idol.

Idol vinnaren 2009 blev Erik Grönwall. Jag tyckte faktiskt att han var snäppet bättre än Calle ikväll men jag tyckte inte att någon riktigt "förtjänade" vinnarlåten. men det är vad jag tycker. Vad tycker ni?




//J










Film

Idag har skolan varit ganska okej..På läs tiden när Marcus såg mitt papper med hur många sidor jag läst så stirade han bara på mig(det var lite små kul :)) Sedag så bärjade vi se en underbart bra film på NO:n vi har inte sett klart den men början underbar som sagt. filmen heter October Sky. Sedan på Bis timman blev jag äntligen färdig med omslaget till boken om mig själv och jag vart riktigt nöjd :D Sen efter det så hade vi SO prov och jag tror att det gick bra, men jag an ha tappat tråden men jag gjorde mitt bästa och du kan inte begära mer...

Sen när jag kom hem så har jag fikat lite och kollat på mitt favoritporgram just nu: One tree hill. det var riktigt skönt att bara sjunka ner i soffan och kolla på det ;)

(FOTO:JAG VAR:THAILAND;BANKKOK)

//J

 

JUletid

Jag måste verkligen bättra mig på att skriva men snart får vi lov(kan knappt vänta!)  I morgon gör jag nog detta års sista prov, men man ka nog nte säga att jag är ledsen för det. Idag har jag varit på stan och fixat julklappar så alla är nästan klara. det blir nog första gången på år jag är klar tidigt.

Däremot vet jag inte vad jag ska ge min mamma så har ni några bra pressent förslag?

 

J

Jippi kajej

Magnus(våran SO lärare) flyttade provet från imorgon till på torsdag. jag är så lättad. nu kan jag läsa på mera så att det verkligen går bra.

Vi ser en film på engelskan som heter Billy Elliot och den är så himmla knäpp. han ska som vara en väldigt bra ballet dansare och så suger han(verdo)

Jag orkar inte skriva så mycket idag för det känns som att jag har gått in i en vägg.

Jag hoppas ni har det bättre än mig

//J

RSS 2.0