Only Girl

Idag vaknade jag där vid kl.9.00 av att väckarklockan ringde. Jag lyckades stiga upp och gick ner för att äta frukost. Pappa var också så vi åt frukost tillsammans och efter det så lade vi oss och kollade på några inspelningar. sen när mamma också stigit upp så gick jag och duschade.

Mamma och pappa gick sdan ut för attkapa och stapla ved. själv så gjorde jag dagens eller kanske morgondagens efterrätt "trumvirvel" Pannacotta på vitchoklad =) (vi får hoppas att den blir god) sen gick jag ut en stund för att hjälpa till med veden... Nu måste jag göra mig färdig inför kvällen =)








Over The Rainbow

Idag så vaknade jag lugnt och stilla och sneglade på klockan och gissa vad den var, den var 14.00!!! jag hade sovit bort halva dagen. Det ända jag kan försvara mig med är att det var behövligt =) men det får inte bli till någon vana. Men annars så har jag städat lite i mitt rum och nere men sedan har jag inte hunnit så mycket mera^^ För någon dag sedan målade jag leopardnaglar som vart ganska bra för att vara första gången men det blir ingen bild för alla blir så suddiga :(



The Call

Idag har jag varit på stan med Alex =) Vi träffades utanför bik bok och gick till olika affärer. Det var folk överallt, inne på monki var man tvungen att vänta i typ 15min för att komma in i en provhytt!! Jag hittade iallafall en blommig skjorta från HM för 100kr(fynd helt klart) Sedan hitade jag en tunika/T-shirt på Monki för också 100kr(super fynd!) och sedan för fullt pris ett par svarta jeans shorts =) Efter allt shoppande köpte vi varsin Fanta och en choklad bit och satte oss ner i MVG för att vila benen och få i sig lite vätska. Just nu sofftar jag och lyssnar på en underbar låt från filmen "Narnia 2 Prins Caspian", låten heter "The Call2 och sjungs av Regina Spektor (LYSSNA)


Halo

Idag klev jag upp lite tidigare för att ligga och äta frukost i soffan och se på en "Jul film". Det blev "En galen jul" vilket är en julfilm som visas varje år(tror jag) men det är ganska bra så det var okej.

Men idag så har jag varit hemma hos Paulin. Vi var allmänt galna eller bara underliga men vi hade roligt iallafall =) Vi hade kittelkrig över hennes nallar som jag sa mina(sjuk va?) sedan hade vi mini disco i hennes rum och det blev också lite prat.. Efter det så tog vi sparken och for till biblan för paou skulle hämta ut lite böker och jag själv lånade några böker..inte så överaskande kanske^^



Imorgon ska jag och Alex dra på stan, vi ska se om det finns kvar några "fynd" eller om alla har blivit köpta =) Men vi får säkert kul =) Nu ska jag fortsätta med mitt lovmys =)

Julen är här

Nu har hunit springa in i duschen och ätit lite frukost. Sen har jag också varit på julklapps jakt och jag hittade lite smått och gott =) Ha en bra jul allihopa.

Stikade lovikavantar (mamma har stikat)
Blåa strumpbyxor till idag
En bok av världens BÄSTA författare =)
Lite smink
En lite suddig bild av dagens klänning
Knästrumpor till klänningen

Stilla natt

God morgon

Nu är det äntligen jul(JIPPIE) Jag har redan fått mitt första paket men jag har inte öppnat det än för jag anar vad som är i och när jag öppnar kommer jag inte att kunna lägga mig ifrån det, men vi får väl se om mina aningar är rätt. Där vid 14.00 ska vi vara hos Mormor och morfar för att fika lite innan Kalle anka börjar. NU ska jag krypa ner i soffan och kolla på lte jul TV =)

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Feel This

Hej Hej =)

Idag vart det sovmorgon fram till ca kl.11.00. Ganska välbehövligt efter att ha stannat uppe lite väl sent och bara för att det var skönt.. Idag har jag myst lite framför TV:n, varit ute med Ice och städat iför Jul-helgen. Man kan säga att huset var i stort behov av en liten damsugar tur... Sen när Mamma och pappa kom hem och all städning var färdig + alla packet fixade for vi till min gammel farmor Elsie för att lämna några paket och efter det for vi till min morbror och lämnade några paket och fikade lite. Några mumsiga rån smög sig ner =D

Just nu sitter jag och mumsar på lite julgodis och kollar på One Tree Hill avsnitt. Mamma har tok gjort godis och det är så gott med hemagjord kola och knäck, själv har jag gjort rispuffar med choklad som är super mumsiga =)

Iår ska vi fira jul med Mormor och Morfar så imorgon bär det av till Ersboda för att fira =) Det blir Moster och hennes pojkvän Anders, min kusin Ida och hennes pojkvän Iain som faktiskt är från England, mormor och morfar såklart + mamma, pappa och jag. Nu ska jag åter gå till Tree Hill för att se vad som händer =)



God Jul allihopa!
RSS 2.0