Set it on fire

Förlåt för den låga aktiviteten på bloggen men har inte haft tid! har umgåtts med min familj och bara tagit det lugnt ;) Tänker bjuda på lite bilder från julhelgen och min fina släkt! dock är det mest från 25, för pappa råkade radera nästan alla bilder från den 24 :/ men, men.. Kan inte vara sur för evigt, kan alltid ta nya bilder! :D

Enjoy!

Christmas lights

om mindre än 1h är det julafton!! :D är sjukt taggad! idag har jag och mamma varit och handlat det sista till helgen, efter det blev det stor städning. Inte så kul men nödvändigt..sen efter maten bärde det iväg till holmsund för att hälsa på min morbror och min kusin som jag inte sett på ungefär ett år! det var riktigt trevligt. hon har bott i england med sin pojkvän men är hemma nu :) iallafall så annars har jag slagit in och fixat dom sista julklapparna och nu bara sitter jag och myser!!







Ha en God Jul allihop! ät mycke julgodis :D

Shelter



Några bilder från gårdagen! Julavslutning med fin sång i kyrkan, julklappsöppning med Anna och Alex och tillsist filminspelning hos wille, en bra start på lovet säger jag bara!!!

God Jul på er alla!

Be mine

Här sitter en ny duschad och trött Josefine! ne men är sjukt trött.. fast det kan bero på att jag och anna vart som galna och började smasha lite vollybollar i pausen :] fast det var kul.. Ska ta och slå in lite julklappar nu! mammas förra paket vart lite misslyckat så jag o pappa fixade ett nytt, får hoppas att hon gillar det :D Ne ska nog slå i paketen och sedan blir det en tidig kväll :)





Sov gott!

Run the world

Hello!!

Idag var det vollyboll på listan i skolan, hela dagen lång. Vi i våran klass hade gjort ett satsar lag där jag ingick och vi vann faktiskt en match! vilket är status för oss (våran klass suger på vollyboll,förlorar alltid...) så det känndes bra! sen så stannade jag kvar och såg på det vinnande laget från 9a2 spela mot lärarna. Det var förvånande jämt men a2 vann som tur var! :) lärarna brukar bli så malliga när dom vinner^^ Men men efter det kom pappa och hämtade mig för att fara och hämta upp min nya kamera!!! :D Jag ska få den i julklapp, men eftersom att jag ville ha en som är lite dyrare och så att det blir rätt fick jag vara med och välja :) sen så ska jag lägga till lite egna pengar, men det kommer det att bli värt!




Haha! vilken söt bild va? :)

LOve

Everybody lies

Sitter här på so:n är är lite smått nervös..vi ska få veta vårat so slut betyg och är sjukt nervös över hur det kommer att gå :( men hoppas! :) men eftersom att vi får veta betyg får man typ vara inne på internet och så ;) sjukt nice iallafall..

Igår tog jag det bara lugnt, vilket söndagar är tillför. Söndan är ju en vilodag :D Det enada jag gjorde var att fara och kolla på system kameror!! Jag kommer nog att få en julklapp nämligen :D GAAA!!!! sjukt glad!! kommer dock att lägga till typ 2000kr, men det är för att den jag vill ha är ganska dyr, men det är det värt ;) Jag har även hunnit fixat alla julklappar i helgen, så nu ska allt slås in, skrivas rim på och pysslas färdigt!



Bye

Skinny love

Hello!

Sitter här och skriver från alex dator ;) vi har äntligen fått våra skoldatorer men min har ingen ström så snodde alexs en stund.. har iallafall fysik snart men vi ska typ bara fika så det är lugnt.. Sen blire att dra på stan med anna :D

Bjuder på en SJUKT snygg bild på mig och alex :)
RSS 2.0