Sex on fire

Sitter här och försöker för mitt liv att lära mig vad albedovärde och vad termohalina havsströmar är för något, önska mig lycka till! nä, men pluggar inför det allra sista SO provet någonsin med magnus. Jag kan inte säga att jag kommer att sakna dom för dom är hemska, men dom är lite roliga också eftersom att det alltid finns en fråga som inte har någor fel svar där du bara får skriva vad du själv tycker, inte så dumt!

Annars så hade jag uppspelning idag och klantade till det rejält, men vad ska man göra? Det gick ändå ganska, var bara så nervös att hela jag skakade!! Men men får öva helt enkelt. Sen en häftig sak är att min fina vän Wille var med på "Godmorgon Sverige" imorse, någon av er anske såg honom? Det är ju alltid lite rolig. Han blir bara mer och mer känd, jag minns i 7:an när jag började läsa hans blogg och kollade på hans youtube clip, det var tider det! Med tiden vart det mera vloggar och nu efter jul bara exploderade det, helt sjukt! Jag kan inte förstå hur det känns för honom men det måste vara sjukt. Jag träffar folk och när dom hör att vi går i samma klass blir dom jätte avis och bombarderar mig med frågor, Är han lika rolig i verkligheten? är den vanligaste. Nej, han är inte rolig hela tiden men visst kan han vara det, han är jätte snäll och en väldigt bra kompis! men det känns som att folk tror att jag är knäpp när jag säger att han är som alla andra, helt sjuk med andra ord men nog om det ialla fall. Grattis till dig wille säger jag bara!!


(Mina smått konstiga klasskamrater! Emelie, Wille, Anna)

Vois sur ton chemin

Life goes on whit or whitout you
Don't let go
hang on
you never now what you will find along the way


(Från Arkivet)

I Will Always Love you

Här och nu hade jag tänkt att gratta min underbara mamma! Du är underbar, omtänksam och bara bäst. Jag älskar dig och kommer alltid att göra det. Så Grattis på Morsdag, hoppas att du tagen till ära har det bra!

Min underbart söta Mamma!

I Love Europe

NI som har följt bloggen ett längre tag kommer nog ihåg när jag berättade att jag döper varje inlägg efter en låt som jag lyssnar på eller tycker är bra! Denna gång gör jag dock ett undantag för låten "I love europe" är verkligen dålig men jag inte annat än hålla med Christer Sjögren när han sjöng att han älskar Europa för det gör jag med, TACK Europa för att ni röstade på Sverige, på Loreen!! Så välförtjänt och jag håller med alla som säger att dom är stolta över att vara svenskar. Spänningnen från gårdagens final var olidlig och när det stod klart att sverige hade vunnit satt man bara där och kunnde inte tro det. Förra året kom vi trea och nu vann vi, fortsätt så Sverige är allt jag har att säga! "013 hålls Eurovision i Sverige och det skulle ju inte sitta helt fel att få biljetter dit, vi får se hur nästa år utartar sig!!



Grattis är allt jag har att säga!

Euphoria

Går kvällen i korta kväll var en musik te stund med tjejerna hos Alex! riktigt trevligt. efter det for jag och alex ut på en räddnings aktion då hennes storasysters kompis var vilse. vi for efter hon om och försökte leta reda på honom men såg han inte, då när vi hade gett upp mötte vi honom och berättade vart Alex's storasyster bafann sig! Kände mig lite som en superhjälte då faktiskt! haha, nee!

Ikväll däremot smäller det, då ska vi lyxa till det!! Ansikts masker+Nagel målande+EUROVISION CONTEST=FEST!! Kom igen nu Loréen!! TAGGA


En VÄLDIGT vacker bild på oss!! <3

Can't go back

Sitter här på den allra sista bild lektionen denna termin men inte nog med det, det är den sista bildlektion med Affe och klassen!! Är så himla ledsen, kan inte helt fatta det. Kommer att sakna alla så sjukt mycket! Om någon av er läser detta så ÄLSKAR jag er alla!!<3 Ni har förgyllt mina 3år på högstadiet, ni lärde mig att jag är bra som jag är och att det är bättre att sticka ut än att vara normal, för vad är normal igentligen? Nä ska tillbka till arbete nu!


Några av mina fina klasskamrater!!

A Beautiful Lie

Denna dag har spenderats i solstolen med en god bok. Man måste ju passa på när solen lyser! Sen har boken varit fastklistrad i mina händer, Fantasy böker jag hyllar er!! Nä, sen vart det även lite bakande till morgondagens fikastund på terminens och högstadiets sista fysik, kommer att sakna det även om fysik inte sitter högst upp på min lista över roliga ämnen..

Imorgon står roligare saker på schemat, för det första är det fredag och väderprognåsen säger att det ska bli runt 24° om jag inte misstar mig, SKÖNT! Sen efter skolan blir det att medverka i ett filmprojekt, mer kan jag inte avslöja då det ska vara hemligt men kul ska det sanerligen bli! På kvällen lutar det antingen att träffa mina fina vänner och se en film eller så färgar mamman håret på mig, får se hur det blir!!

Om ni inte hör av mig igen så önskar jag er alla en toppen helg!!

When the lights dies out

One of us



What if god was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
Just trying to make his way home
Like a holy rolling stone
Back up to heaven all alone
Just trying to make his way home
Nobody calling on the phone
Except for the pope maybe in rome

On your way

Sitter i min ensamhet och pluggar inför det fruktade kartprovet som går av stapeln imorgon!! Nee, det kommer nog att gå bar för den svåra geografi delen är nästa vecka. det jag inte riktigt fattar är att vi har prov på hur öknar uppstår och hur hav fungerar är inte det lite mer NO än SO?!? Men men, vad kan man göra.. Idag har solning och köp av hårfärg stått på schemat(Bild kommer när det är isatt) Denna gång körde jag på "Gyllende Kopparblon" Har aldrig varit blond så får se hur det blir!! Sen vart det även lite fika på nog den sista "Elevskydsombuds" träffen, satt inte helt fel.


Mina fina vänner (Arkivet)

Det vackraste jag vet

Hallå gänget!!

Är med i en utlottning av en super duper läcker väska från ingen mindre än Alexander McQueen!! Så jag hoppas att ni håller tummar och tår för att jag vinner.

Om ni också vill ha chansen att vinna så får ni skynda er och titta in på "http://nyheter24.se/modette/ebbazingmark/"
RSS 2.0