Rosa!

ja, idag har jag haft fullt upp. mamma väckte mig kl.9 (jag som hade tänkt att ha sovmorgon, men men) sen där vid 11 for vi ner på Ersboda. vi for först och fixade min mobil :D ja, jag har ÄNTLIGEN köpt den! den är smal,snygg ocnderbar och ROSA!!!!

SEn så gick vi in på coop och fixade snö och efter det handlade vi lite julklappar på jysk och lite ljus i mörkret:) Till mormor och morfar bar det iväg till sedan för att hjälpa dom lite gran(dom har nyss fått en mejladress och dom fattar nada :) gulligt va?) sen så köpte vi några jul blommor på plantagen och så stor fyndade vi böker(åt mej, såklart) på myrorna.

Efter det så for vi hem och grejade lite gran och sedan for vi och år tårta hos mon moster som fyller år idag så: GRATTIS MOSTER!
sedan var vi tvungna för att åka hem och äta. vI åt vitlöksfisk(INTE bland min favoriter presic) och efter det så ringde min lilla korv Amanda, så just nu sitter jag hemma hos henne och gör det vi brukar, vara helt genom galna. AMANDA<33

NU ska vi typ gå till coop och köpa något sött :) så jag måste nog dra

Ha det bra!

Josse

Läxor

Man skulle nog behöva en lyftkran för att orka mina läxor! (skämtar) men vi har ganska mycket ändå så jag fattar inte varför jag sitter här, men jag antar att jag behöver en paus. Vi har SO läxa till i morgon. vi ska kunna rita 4världsdelar och sätta ut 40länder(Ganska drygt efter ett tag) sen så har Vi ett stort läxförhör på kap.2 i NO på måndag. Eng prov på Måndag och Franska gloser runt 15st till på fredag. Jag har ingen anning om hur jag ska lykas men det kommer väl att gå på något sätt :j

På fredag så ska jag,Amanda och Tilda ta bussen upp till Bygdeå för att sova över hos Ankan :D sen på lördan så ska vi fara på en friidrotts tävling i Piteå. Jag är väldigt taggad måste jag säga för det känns som att det går uppot med höjden :)

Idag känner jag mig väldigt lat och jag har ont i huvudet. jag vill bara gå och lägga mig!

Idag har jag,Anna,Anna,Alex,Paula och Emelie varit lite små knäppa. Vi sprang om kring på skolan(när vi hade hål) och typ fnittrade. sen så gick Emelie och Paula och lät som kor bakom folks ryggar så dom kollade konstigt åt oss (PINSAMT!)

Dagens låt blir en låt som jag bara ryser av när jag hör den. den ger som ett ine lungn. 
Jag hoppas ni gillar den!

 http://www.youtube.com/watch?v=otMB3WVQNVg&feature=fvst

Ha  det underbart!

Löve ZweEte

Utråkad

Hej allihop!

Nu har jag varit hemma i mer en en vecka och jag njuter till 100%. Idag vart det sovmorron till kl.11.00, väldigt skönt om jag får säga vad jag tycker =)

Igår var jag och mamma på bio och såg "FAME", jag måste säga att den var en besvikelse. visst vissa saker var riktigt bra men dom hoppade från första året till det andra till det fredje till det sista och man lärde som inte känna karaktärerna och det var dålgt med dans framförallt och musik.

Mitt betyg är: 2/5.

http://www.youtube.com/watch?v=ua0iO-JQwAg&translated=1

Idag har det inte hänt mycket. jag har snackat lite med Emelie och Emelie, klippt sönder en tröja(så den blev snygg) och gjort lite läxa. Ikväll blir det nog att sjunka ner i soffan och ha det bra.

Dagens låt

Jag satt bara och letade runt lite på youtube och då hittade jag det hära låten, säg gärna vad ni tycker =)

http://www.youtube.com/watch?v=cHcVU5cGUNE&feature=channel

Ha det bra

//Zweete

RSS 2.0