The Garden

Denna dag som igentligen skulle spendera efektivt, vart en riktig soff-hängar dag. Frukost eller kanske frunch togs framför en bra film på morgonkvisten och efter det var att städa och dona inför helgen. Jag hann även baka lite, där jag provade något nytt. Jag andvände stora bitar av vitchoklad till kladdkakan vilket vart väldigt gott, tummen upp!!
 
Nu på fredag är det Midsommar och den kommer att spenderas på Gullviks camping med några av pappas kompisar. Var där fr några år sedan med samma familj och det var trevligt, säkert en av dom bäste camingarna jag har varit på och det är några stycken. Jag campade jätte mycket med mormor och morfar när jag var liten så.. Men det finns så myckt att göra där, så hoppas bara att det blir bra väder!
 
Trevlig Midsommar allihop!!
 
(Förra midsommaren på strömbäck)
 

Stay

Break away frome
What you've known
You are not alone
We can build
a brand new home
You are not alone
 
- Ben Lee, "Families Cheating at Board Games"

Give me love

I don't now
Where to go

It hurts
It hurts
It hurts

Trying to catch
my breath

It hurts
It hurts
It hurts

My hole body
Is shaking

It hurts
It hurts
It hurts

There is something
Hidden deep
Insideof me
That wants to
Come out

It hurts
It hurts
It hurts

I want to hold your hand

Denna dag har varit väldigt händelselös. Har hunnit läsa en bit, bära ved i nära 2h och hunnit träffa Farfar. Hade planera att träffanågon men när jag vaknade kände jag att det vara en hemma njuar dag, Imorgon ska jag nog träffa alex men vi får se!

Bjuder på extremt charmiga bilder på mina fin tjejer!!

The fire

Never Forget

Här kommer några bilder från grillningen med klassen hemma hos Tora för några veckor sen!!

Future Starts Slow

Hade helt glömt bort att visa några bilder från balen, men här kommer några av dom få som togs. Enjoy!!

Forever Young

Standing still

Denna kväll har avnjutits med en god bok. Dagen i sig bestod av lite gräsklippning, rumstädande och vedbärande i regnet. Men annars så hade jag en toppen kväll med fin tjejorna mina uppe på berget, grillning och tältning stod på schemat och resultatet blev lyckat! Vi brände och tappade många marsmellows i elden och tältet var iskallt när vi kände för att lägga oss kl.3.30. Vaknade upp i en bastu och smart elin och alex lade sig för att sova utanför tältet medans jag och anna uthärdade värmen, men vad gör det än ger än några fina minnen!!

Hoppas att alla ni andra också har en underbar start på sommarlovet. Sen som det alltid blir, bilder kommer sen!!

Roots before branches

You can never stop loving somebody
Just find people
You love a little bit more

Heartbeat

Nyss kommit hem från den sista klassensdag med älskade 9bis!! Alla är så ledsna över att vi kommer att skiljas å men jag tror nog inte helt att jag har fatta det än. Det är ju nu mot slutet som alla har kommit varandra nära!! Nä, men även om jag kommer att sakna alla, kommer gymnasiet att bli grymt kul. Annars så har jag även hunnit med en liten tripp till, inte bara en utan två biblotek. Inte de vanligaste kanske men jag måste ladda upp med lite sommar läsning!


(Ur arkivet)

I this love

Bloody thief
Bloody thief
Why do you steal
the air from me

Bloody thief
Bloody thief
How can you take
my breath away

Bloody thief
Bloody thief
My heart you have
taken away from me

Bloody thief
Bloody thief
Do you even now
that you are a
bloody thief


24

Älskar dig lilla gubben, för alltid!!

Broken arrow

Har inte haft lust eller tid för bloggande på sistånde, sista inämningarna och proven vart gjorda i skolan så nu är det bara roliga saker kvar!! Sen har man också hunnit med 9ornas avslutningsbal, förvånande nog så stängde bissarna festan, det trodde man inte. Gårkvällen spenderades också med klassen hemma hos Tora för grillning, Brännbolls spelande, skratt  och bara allmänt mys, hatar att det är nu i 9:an som vi kommer varandra nära och har sådana här saker men men vi har hela sommaren!!

Bilder från balen, grillningen och kulturnatta(jag är seg, vet) kommer så småningom. vi får se om det blir ett helt inlägg eller om dom droppar in. Ha en underbar helg allihopa!

RSS 2.0