I´m walking on sunshine

Hallå =)

Lilla josefine fortsätter sin lilla "semester" här nere i stockholm. Gårdag började med att vi tog tunnelbanan från pendeltåget, virade omkring innan vi hittade hotelet. när vi lämnat grejerna for vi iväg på slottet

Nu har jag sett Trekronor museet(slottsmuseum underjorden) Något kungligt konstmuseum med massa statyer(riktigt vackra) Skattkammarn(Alla kunga/drottning kronor) Vissa delar av kungliga slottet i gammeldags inredningsstil(W..O..W) sen så gick vi och såg gammeldagsa kläder, kungliga vagnar+ att jag lekte kung en lite stund(det kommer bilder) Sen på kvälls kvisten strosade vi runt på stan och sedan åt vi något kinesiskt och efter det chillade vi på rummet med vindruvor och lite godis =)

Imorse vaknade vi och for iväg för att gå på Vasamuseet men det var så lång kö att vi ska gå tidigare imorgon. Så istället gick vi på något vattendjurs museum(Aquaria tror jag) efter det for vi iväg på skansen och vandrade runt ett bra tag. SEdan blev det grönan Spökhuset,bergodalbanor och lustiga huset förde med sig många skratt och skrick =D NU ska vi chilla ett tag innan vi går och lägger oss..

MVH JOsefie


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0